söndag 6 maj 2012

Kurs med Ingvild Bolme eller omvägen...

Igår var jag på "Scrapbooking med hjärta" i Järfälla. En helg med crops och kurser. Jag och min pysseltokiga vän Heidi bokade in oss redan i Januari och har väntat länge. Vi gick på kurs med Ingvild Bolme från norge som bla är Dt och just kommit ut med en egen produktserie åt Prima.

Och JAG körde dit och hem! Jag fegisen som bara kör mellan punkt A och B. Men vill man något tillräckligt mycket så går allt och jag hade ju min hyberlugna Heidi med mig som gör mig lugn. Konstigt bara att det tog två timmar dit och ca 40 min hem?? Snurr, snurr...kom en halvtimme försent. Försökte ta hjälp av mobilen men den kände för att uppdateras så den fick ingen kontakt alls, Blääää. Som tur var fick jag till slut hjälp och guidning av Heidis man Tomas per telefon och det var ju superlätt att hitta (OM man bara inte åkt av på fel ställe första gången) (Kom ihåg: Våga vägra vägbeskrivningar och lita till instinkten.)Som tur var hade vi inte missat så mycket av kursen mer än en genomgång av materialet och verktyg. PÅ vägen hem och till lunch hade vi även sällskap av Marika och Pernilla från vårt "Pysselgäng" som också var där, fast de tog tåget dit (så de kom i tid) och gick inte på någon kurs utan var på cropen.

Kurssalen (ett klassrum i Engelska skolan)

Så här såg Lo´n ut som vi skulle göra. Tyvärr hade Prima strulat till det och fem olika saker som skulle finnas med i varje kit fanns inte, så vi kunde inte färdigställa dem. ( bla en stämpel och de fina pelarna i resin) Pinsamt för stackars Ingvild, men hon kunde ju inte hjälpa det. Jättetråkigt :( då vi sett fram emot detta länge och betalat en hel del. Så nu väntar vi på besked om sakerna eller kompensation så man kan få göra klart. Men visst är den vacker.

Finaste Heidi (min medberoende)

Detta fick följa med mig hem,. Handlade av både Scrapgalen och Scrap-perra, även Vilda stamps och Mians var på plats med sina shoppar.

En Härligt somrig Goodiebag som vi fick när vi kom.

Småbokstäver och två stenciler

Ingvild Bolmes Distressing tool som vi fick prova att använda oss av på kursen. Perfect pearls som jag ska ha i mina egen gjorda mister. Sew easy då jag inte vågar sy på mina papper med symaskinen då den krånglar med mig och om man bara vill ha en ett par stygn så är det onödigt att släpa fram maskinen då jag inte har plats att ha den framme.

Några papper Bla från My minds eye, paper pad och Manilla tags.


Även dessa underbara pappren från Prima fick följa med mig hem. frågan är om jag kommer använda dem, rama in dem som de är eller bara klappa på dem ;))
Skulle vilja gått på Free your Creativity” med Nat Kalbach också men hade varken råd eller ork till två dagar.
Nu ska jag duscha och sen inta soffläge för att ladda inför Måndag och ytterligare en jobbvecka.


Kramizzzzzzzzz  ;))


.

1 kommentar: