torsdag 19 juli 2012

Diesel

Titta vad liten å skrynklig jag var här, 9 veckor gammal och jag hade precis kommit till mitt nya hem.
 Sen när jag var ca 3 månader hade jag oturen att bryta benet när jag sprang ner från altanen för fort och gjorde en kullerbytta över mig själv. 
Så nu har jag två skruvar och en vajer i min vänstra armbågsled. Men de tog väl hand om mig på sjukhuset, så jag är helt återställd nu. Jag har tränat benet genom att hoppa upp på köksbordet, sofforna och sängen. Fast de gillar inte mina människor de säger fy och nej, jag undrar varför?
Jag har flera favoritplatser i huset men dagtid är det här den bästa. Jag gillar kuddar!
 Jag älskar att gå på äventyr och är väldigt nyfiken utav mig, men drar lite för mycket ibland tycker husse och matte!
 Men jag lär mig ju äldre jag blir. Här är jag med mina två favoritkompisar de hjälper till att uppfostra mig ibland. De har jättetålamod med mig när jag hänger i deras öron och försöker ta deras bollar (från munnen).
Tänk vad mycket som kan hända på ett 6 månader :)
Voff!!

3 kommentarer:

  1. En riktig liten raring! Jag är i stort behov av aloe lip så det kanske går att sammanföra tre i ett. Tiita på hund, titta på bebis och köpa aloe lip. Vänta fyra! Att träffas också! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja absolut! Det vore jättekul, det var alldeles för länge sedan. Jag har semester nästa vecka också. Jag kanske kan komma till dig, om du inte har nått ärende åt det här hållet. Kram

      Radera