måndag 25 mars 2013

Long time, no see...

Hej Bloggen!

Vad trevligt att du är kvar, det var länge sen! 

Har haft en ganska jobbig tid efter nyår. Min älskade pappa gick hastigt bort och jag saknar honom så. Min mamma förlorade jag när jag var 13 år, så det har alltid bara varit vi två. Vi träffades inte så ofta men jag visste ju alltid att han fanns där. Jag har fått jättefint stöd av släkt, vänner och min familj. Men som enda barnet så har jag ändå varit ensam i alla de hastiga och slutgiltiga beslut som måste tas. Så som du säkert förstår har pysslet inte varit någon prioritet, men för att få ut lite känslor har jag kladdat nån sida i min art journal iallafall.

Idag har solen gett lite vårkänslor och jag har något roligt att se fram emot. Om två veckor är det dags för Scrap&pearl på Annexet i Globen. Två hela dagar med ca 1000 pysseltokar i samma lokal, som ska pyssla, titta på demos, gå på workshops, shoppa i butikerna på plats, mingla och få en massa Inpiration :)

Idag visar jag ett kort som jag gjorde långt innan jul och det finns mer pyssel jag inte visat tidigare, men de visar jag en annan dag. Bla har jag varit på en Mixed media kurs med Anna Dabrowskas aka Finnabare där jag gjorde en canvastavla. Tack för idag! 

 Kram Jill

1 kommentar:

  1. Åh... En stor kram till dig! Vilken tuff tid du haft och säkert fortfarande har!

    Och tack för kommentaren i min blogg. Det värmer att jag har några få läsare kvar trots min bloggpaus/ickebloggande (eller vad det nu är ;-) ).

    Kram!
    Stina

    SvaraRadera