onsdag 10 juli 2013

Storytel- En man som heter Ove

Har nu lagom till semestern fått äran av Buzzador att prova Storytel. Storytel är en prenumerationstjänst på ljudböcker. Appen laddas enkelt ner till mobilen och sen har man tillgång till ett helt bibliotek. Man kan ha fem böcker i sin bokhylla samtidigt och alternera i mellan. Man kan även ladda ner böckerna till offlineläge.
Det finns böcker för hela familjen i många olika kategorier, både för barn och vuxna.

Boken som får följa med mig just nu på hundpromenader, till solstolen, när jag hänger tvätt och ska sova är: En man som heter Ove av Fredrik Backlund, Torsten Wahlund är uppläsare. En bok jag verkligen rekommenderar!


Jag tycker att du också borde bli en Buzzador!
Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Mimzy):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Mimzy

Du kan skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Mimzy  till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador Mimzy  till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=Mimzy

Kramiz Jill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar