torsdag 20 oktober 2011

En sjuklings tröst!

Har varit sjuk (min fibrovärk) och hemma från jobbet sedan i tisdags. Jag vart väldigt förvånad när det knacka på dörren runt 10-tiden i tisdags förmiddag. Irrade runt för att hitta nån kofta eller liknade att dra på mig då jag ff var klädd i min (läs mans) sov T-shirt innan jag våga öppna dörren. När jag öppna såg jag baken på postbilen som åkte iväg och utanför dörren stod ett frigolitpaket från Buzzador. 
 Paketet innehöll 3 st parmesanostar med olika lagringstid 14, 22, 28 månader, 1st ostkniv och en balsamvinäger kräm som tillbehör. 


Så till lunch vart det fullkornsmakaroner tillsammans med sallad, tomat och oliver, rev över massor av ost och ringlade balsamvinägercremen över. Mums!
 Till middag ( å lunch dan efter) åt jag pastan som vart över från lunch som jag blanda med färdigköpt tomatsås och massor av mumsig ost över. Jag började med osten som lagrats 14 månader och den kan jag verkligen rekommendera, den är Supergod!!


Vill du oxå bli Buzzador?
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. 
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Mimzy):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Mimzy>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Mimzy</a>  

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=Mimzy&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=Mimzy&lang=SE</a>
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar