tisdag 7 februari 2012

Med nya ögon!

En canvastavla jag gjorde för snart ett år sedan som jag aldrig vart nöjd med och som sedan har legat på en hylla i väntan på om den ska sättas upp, göras om eller slängas. Jag har föjt Creativ jumstart (se tidigare inlägg) under januari månad, där många kloka talangfulla och kreativa människor har berättat om hur de kommer igång att skapa. Hur de gör för att bli kreativa och var de får sina ideer ifrån. Det jag har tagit till mig mest av dem är:  att det inte är resultatet som är det viktigaste, utan "görandet"! Och jag lider av svår prestationsångest, det är nått jag måste jobba med: ) Många berättade att de bara satte sig ner och började kladda med färg eller använde sina överblivna spillbitar, innan de började med ett projekt. Bara för att komma in i stämningen. Ibland kan man sedan använda det man gjort till andra projekt eller så ger det en ide till något nytt. Så med detta i åtanke kan jag se tavlan på ett nytt vis, för jag gillade att göra den och det är ju det som är huvudsaken. 


Den var väldigt svår att ta bra kort,(då jag är en usel fotograf) då det är en hel del Glossy och glitter på. Jag använde vit akrylfärg, urklippta motiv både stämplade och utskrivna, tygspetsar och pappersspets gjord med min pinking scallopstans från Martha stewart. Utstansade små blommor, Text från en gammal bok köpt på loppis, några rosor och hushållssnöre och en pärlbrads. Har även använd Liquid pearls, crackle och distressat med vintage photo. Missade du Creativ jumpstart? Då kan du fortfarande under en tid se några av inläggen under rubriken free tutorials hos /http://nathaliesstudio.com

1 kommentar:

 1. Hej hej Elin och Elin berättade att håller på och pysslar precis som jag, så då var jag tvungen att titta in på din blogg :)
  Så mycket fint du har gjort!!
  Själv så gör jag mest kort, boxar och annat papperspyssel. :)
  Titta gärna in till mig om du vill :)
  Ha det gott
  Anna
  (Elins mamma)
  http://annaspysseltajm.blogspot.com

  SvaraRadera